Kontakta oss

Starköl är en dryck, folköl är en livsstil.

Förord:

Folköl, som på senare tid fått alldeles för lite uppskattning från allmänheten, är värd så mycket mer. Att mer eller mindre när som helst kunna införskaffa ett sexpack när andan faller på, är extremt uttänkt. Att detta sedan helt uppfyller smakbehov och styrka samt även de ekonomiska aspekterna till belåtenhet samtidigt... -ja, det är ju genialt.

Jag hoppas att denna sida kommer att upplysa de betraktare som har sinne nog att kunna ta till sig och förstå vad det är som föreningen står för, sidan är även utformad som en guide för de vilsna så väl som att bringa förnöjsamhet och sympatikänslor åt de mera vana njutarna. Glöm bara inte:

-Det handlar om hastighet, mina vänner!

/Ola Löfberg, grundare.

Nyheter:

(070329) Stänger gästboken!

Ja, det var det, det. Skönt att bli av med alla spam.


(050605) Festivalkomihåglista!

Nu när det vankas till festivaler kan vi bjuda hinka:s besökare på en lista med bra-att-komma-ihåg grejer för er som ska till festival. Tro oss, vi kan våra grejer, ni kommer att tacka oss. Denna under Fest.


(050412) Medlemsstopp

Vi låser medlemsantalet tills vidare (inga mer ansökan:ar alltså). Samma gäller för tröjförsäljningen också. Om det inte är så att man till varje pris vill ha en, då får man tjata, men då måste man bestämt sig också...

Det finns tyvärr inte resurser för semi-seriös administrativ verksamhet nu. Kanske senare, kanske.


(050402) Sidan uppdateras!

Heh, well vad ska jag säja... Det händer inte mycket på sidan... dock så fortgår de facto hinkandet offline. Otippat va?


(040427) Nedladdningsbar tipspromenad

När festen behöver piffas upp i folkölets anda kan man bara ladda ner nedanstående tipspromenader och skriva ut (Microsoft Word och lite händighet med saxen erfordras).

Beroende på vilken nivå festen är kan man även välja vilken svårighet man vill ha: Enkel, medel eller klurig. Den Kluriga för riktigt inbitna Främjare och den enkla för nybörjare som också ska ha en chans att få några poäng.
Fyra frågor per ark som måste delas upp med sax (eller motsvarande). Facit för anordnaren bifogas mot slutet av dokumentet och tipskuponger finns på ett par sidor i slutet av filen (skulle dessa inte räcka kan man bara skriva ut just den sidan igen). Det ska även sägas att ett par frågor har olika svar beroende på vilken fest det är, så det är upp till arrangören att rätta korrekt.
Ha så kul!

Enkel  Medel  Klurig
 


(040427) ÄNTLIGEN ETT TECKEN PÅ LIV!

Efter en jäkla dötid visar vi att vi finns.


(040212) ÄNTLIGEN UPPE IGEN!

Efter en månads (!) driftstopp, är vi online igen och ser med förundran fram emot hur mycket öl 2004 har att bjuda på.
Vi återkommer med mer info om detta och mer annat till de som är festarsugna.

Snart kanske t.o.m. gästboken kommer igång igen :-).


Sitedesign:
Ola Löfberg, ordförande tillika grundare av FF. Sidan visas bäst med javascript.