Blågul 5.2%

En doft av saab 99 slår emot oss när vi öppnar... En medelbeska med pikant ton av getpäls, en eftersmak som i det närmaste påminner om använda gymnastik-kläder efter en vecka i tätslutande plastpåse. Lika svår att få ner som ihopknycklat tidningspapper.


Mariestads 5.3%

Mustighet nolla. Smak-karaktärisktiskt drag av gammal överhettad lim-pistol. Och ett skämt istället för beska. Bottensats som för tankarna till Ruhr-området. Det sägs dessutom att all öl går att få ner om den är kall, men inte ens då passerar denna dryck obehindrat genom strupen.


Stockholm 5.2%

Obefintlig fyllighet, Smak lika menlös som Lingo. Jag kan tänka mig att om Apotekarnes hade fått göra öl hade den smakat ungefär såhär. Att avnjuta detta öl ger en lika mycket som att sparka en död ko i röven - Det händer absolut ingenting.


Gorilla 7.6%

En unkenhet av ostädad trappuppgång är väl ungefär vad som berör oss vid första sniffen. Smak av kemiskt avfall, koncentrerad ammoniak och tillika en diskvattenslik klarhet. och jodå, är det inte den essens som skulle givit ölet en beska men som misslyckades och smakar som osopat verkstadsgolv?..


Sailor 5.3%

Förmodligen bryggt på bottenskrap från halvtaskig slambrunn med tillsatser av kokad skäggsvamp. Att öl smakar skosula må vara hänt med det här är ju rent löjligt. Inte ens kommunens avfallshantering tar emot vätska av motsvarande karaktär.


Färsköl 5.2%

Lukt som påminner om nedsmält radergummi, eller brända bildäck. En öl som enbart genererar en skumkrona, inget annat. Detta ölet skulle inte ens vara värt att spola ner i närmsta toalett.


Tuborg 6.8%

Smakar som att få en lysrörsamatur i huvudet, -Det gör ont. En så avlägsen tanke som att någon skulle ha urinerat i ölet slår en helt plötsligt. Med en eftersmak av för gammal toppluva ger vi oss för den gången.