Steffo, eller Stefan Hållén som ett obefintligt antal människor tror jag heter egentligen. Pluggar till elektroingenjör på Umeå universitet, tredje året. Ska läsa ett fjärde (minst) för att ta ut en högre examen och få leva kvar i detta ansvarslösa avslappnade liv.

Lika självklart som att tomten kommer på julafton har jag en favoritfålle. Falcon Bayerskt 3.5 är faktiskt favoriten, och inte utan anledning. Den är ju grymt god helt enkelt. Jag bor ensam i en trea på en sisodär 65 kvadratmeter. Jag har en riktig blomma och många plastblommor. I min lägenhet har jag två teveapparater, en i vardagsrummet och en i mitt arbetsrum där jag ofta sitter och arbetar på någon låt eller gör nått häftigt grafiskt på datorn.

Ibland händer det att Steffo tar av sig sin hatt och tar på sig en annan. Ibland gör Steffo musik på sin hemdator. Ibland händer det att det kommer en dag utan folköl, men det är sällan jädrar! Även när ens morfar fyller 75 och de frågar "ska du ha vin eller cider?" så fixar allt sig genom att man svarar "Har ni folköl?". Vilket mormor och morfar har. Ibland lever man på gränsen till fara. Tänk om de inte hade haft någon alls hemma då.

Om du som läser detta är bosatt i Umeå kan det vara kul att veta att jag bor på Ålidhem, närmare bestämt på stippan. Nu vet du.

Självklart vill ni tjejer hur snygg jag är. Här är några bilder med lite kommentarer.

Här är en bild från midsommar 2000. Det var en härlig fest, det ser ju vem som helst. Jag var ju så lycklig så håret stod på ända!

Det här jag och en av mina absolut bästa vänner när vi kramas. Jag och Adam är även med i rappgruppen NorthTrail Gangstahz (NTG), kolla in på www.mp3.com/NorthTrail så får ni höra grymma låtar med än grymmare texter.

 

 

Här har ni mig i en ganska vanlig Steffo-Outfit ®, hemma i min lägenhet. Oj! Vilken fin tröja jag har på mig!

Ja visst! Jag är även DJ ibland. Det är mycket roligt att spela musik för fulla dryga människor tycker jag, även om en del bara är snälla och söta J

Och det här är faktiskt en av mina favoritstilar. Jag älskar att vara så här tokig. Och även här har jag en helt grymt vacker t-shirt på mig. Rocken är min gamla tygrock, som jag har kvar att ha på mig vid lite festligare tillfällen. Min svarta skinnrock är jag självklart lite mer rädd om. Den är ju så tuff.

Här är lite allmän info om mig (kanske upprepar något från texten i början, men här är det mer faktamässigt)

Stefan Hållén är:

Det var nog allt, kanske uppdaterar någon gång senare. Puss och kram!

/Steffo