Jonas Salomonsson

Hej, mitt namn är Jonas Salomonsson och jag är Co-ordförande i FF. Jag äger Hinkadatorn tillsammans med Ola, men det är jag som har den fasta internet-anslutningen så den står hemma hos mig.

Jag pluggar till Data-Ingengör på Umeå universitet. Jag tycker Umeå är en underbar plats på vår jord och jag hoppas det finns en massa annat folk som tycker lite lika dant.

Jag tror jag är ganska populär på universitet, men folk kan tycka jag är lite jobbig för jag har en sådan satans energi hela tiden (och då menar jag hela tiden). Jag försöker att vara så snäll som möjligt och mitt mål med livet är att bli mer som Jesus, vara förstående och förlåtande mot allt dumt folk som finns i vår värld. Jag tycker Jesus var en satans tuff person för han sa vad han tyckte och tänkte. Jag försöker få folk att förstå att Jesus var en otroligt kall (cool) person, många jag säjer det till brukar bara skratta.Här är en bild på mig med kort hår, det är mycket folk som säjer att jag passar bättre i kort än långt men jag vill inte klippa mig. Jag har kompisar som skulle älska att sätta saxen i det, jag hotar då med stryk och då blir dom jätte rädda för jag har aldrig slagits med någon så dom vet inte hur stark jag är. Jag gillar inte att göra så men jag vill ha kvar mitt hår.Här är en bild på min dator, den heter Carlsberg och är den snabbaste av de 3 datorer jag har. Den brukar jag sitta vid när jag pluggar till Data-ingenjör. Jag spelar inte så mycket spel på den(kanske 10-20 timmar per år) utan jag använder den till skolarbete och för att kolla min mail och ICQ:a. Calseberg brukar stå på hela dagarna för jag betalar ingen ström, jag vet att det finns FF:are som tycker det är dåligt men jag vill kunna komma åt vissa saker från universitet via internet.Här är en bild på min Stereo och skivspelare. Den brukar jag spela min "favvo-plattor" på, jag har ganska många sådana så man får varva hela tiden. Detta tycker jag inte är så jobbigt för man kan ju äta glass medan jag lyssnar. Jag tycker om hallon- och blåbär-glass jättemycket, dock gillar jag hallon mer. Det finns många FF:are som brukar utrycka sig "Här luktar det faan inte hallon" men jag brukar oftast säja "Här luktar det faan inte hallonglass"Här är jag med en av mina favvoplattor, det är en 12:a av Autechre (EP7.2) som jag köpte när den precis kom ut. Jag brukar lyssna på den på sommarkvällar med Calle och Erick, dom tycker oxo den är jätte bra.

Andra grupper och artister jag gillar är Plone, Vangelis, Jarre, Gescom, Nåid, Future Sound Of London, Orbital, Squarepusher, DMX Krew, Aphex Twin, Andreas Vollenwider, Solaroid, Spacelab och Biosphere (ifall man skall nämna några få).

 • Namn: Kurt Jonas Berthon Salmonsson
 • Mail: (borttagen)@x.hinka.nu (borttagen)@x.hinka.nu
 • ICQ: 1356571
 • Tele: 070/ 432 56 23 eller 090-138357
 • Ålder: 24,5
 • Bostadsort: Umeå.
 • Civilstånd: Ledig.
 • Hårfärg: Brun aktigt.
 • Huvudsaklig sysselsättning: Studerar och hänger med kompisar.
 • Favoritmat: God mat.
 • Beundrar: Tomten för hans hemliga verkstad.
 • Dricker: Cola, Kaffe och Fålle.